Domov » Izdelki » Kaminski vložki » Kaminski vložek na drva » KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 80 BIFACCIALE HYBRID 12,3kW

KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 80 BIFACCIALE HYBRID 12,3kW

3.444,06 2.410,84 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminski vložek Focolare 80 Bifacciale Hybrid se zahvaljujoč lepemu dizajnu popolnoma ujema z vsakim prostorom. Njegova posebnost je ta, da ima steklo na dveh straneh kar pomeni, da ga lahko vgradite v steno in ogenj opazujete z dveh bivalnih prostorov. Na eni strani so vrata dvižna, na drugi pa s klasičnim odpiranjem. Kurišče je litoželezno in obloženo s šamotom Nordiker.

Kaminski vložek ponuja nastavljiv primarni in sekundarni zrak, možnost zajema zunanjega zraka, izvlečni predal za pepel, opcijsko pa lahko naročite tudi ventilator. Vrata kaminskega vložka imajo okno iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoča doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peči.

Dobavljivo - ni na zalogi

Šifra: 6017834 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Nominalna moč: 10,2 kW
Maksimalna moč: 12,3 kW
Ogrevalna prostornina: 292 m³
Dimenzije kamina (Š x V x G): 936 x 1560 x 699 mm

Teža: 295 kg

Premer dimnika: 200 mm
Izkoristek: 83 %
Urna poraba: 2,5 kg/h
Premer cevi za zajem zraka: 200 mm

Nastavljiv primarni zrak: Da
Nastavljiv sekundarni zrak: Da

Energijski razred: A+

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top