Domov » Izdelki » Kaminski vložki » Kaminski vložek na drva » KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 70 PIANO 11,4 kW

KAMINSKI VLOŽEK – NORDICA FOCOLARE 70 PIANO 11,4 kW

1.187,06 830,94 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Kaminski vložek Focolare 70 Piano je v celoti izdelan iz litega železa G20, debeline 8 in 16 mm in omogoča ogrevanje velikih površin v zelo kratkem času. Kaminski vložek ponuja nastavljiv primarni in sekundarni zrak, možnost zajema zunanjega zraka, izvlečni predal za pepel, opcijsko pa lahko naročite tudi ventilator. Vrata kaminskega vložka imajo okno iz keramičnega stekla, ki prenese temperature do 750° C.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Dobavljivo - ni na zalogi

Šifra: 6017770 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Dimenzije (Š × V × G): 693 x 1025-1125 x 491 mm
Teža: 142 kg

Ogrevalna prostornina: 261 m³
Nominalna moč: 9,1 kW
Maksimalna moč: 11,4 kW
Izkoristek: 80 %
Urna poraba: 2,7 kg/h
Premer dimnega priključka: 200 mm

Nastavljiv primarni zrak: Da
Nastavljiv sekundarni zrak: Da
Prednastavljen terciarni zrak: Da

Energijski razred: A+

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top