Domov » Izdelki » Kamini » Kaminske peči na drva z vodnim izmenjevalcem » TERMO PEČ NA DRVA – NORDICA NORMA STEEL S EVO IDRO DSA 20,5 kW

TERMO PEČ NA DRVA – NORDICA NORMA STEEL S EVO IDRO DSA 20,5 kW

4.465,20 3.125,64 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Zunanjost termo peči Norma Steel S Idro  D.S.A.  je izdelana iz obarvanega jekla in keramike. Kurišče je izdelano iz jekla, podnožje in vrata peči so izdelana iz litega železa z oknom iz keramičnega stekla, ki je odporno do temperature 750° C. Peč ima nastavljiv primarni in sekundarni zrak in pred nastavljen terciarni zrak. Peč ima tovarniško vgrajeno D.S.A. varnostno napravo.

Active System Combustion je sistem za povezavo, kjer zrak prihaja iz zunanjega prostora, kar predstavlja večjo učinkovitost in večjo varnost za uporabnika.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Opis

Dimenzije (Š × V × G): 766 x 1272 x 589 mm
Teža: 204 kg
Barva: Bela, Bordo

Ogrevalna prostornina: 501 m³

Nominalna moč: 17,5 kW
Maksimalna moč: 20,5 kW
Moč za ogrevanje vode: 10,6 kW
Izkoristek: 85,3 %
Urna poraba: 4,8 kg/h

Premer dimnega priključka: 160 mm

Zajem zunanjega zraka: 100 mm

Primarni zrak: Da
Sekundarni zrak: Da
Terciarni zrak: Da

Energijski razred: A+

Dodatne informacije

Barva

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top