Domov » Izdelki » Kaminski vložki » Kaminski vložek na drva z vodnim izmenjevalcem » TERMO KAMIN NA DRVA – NORDICA FOCOLARE 80 IDRO CRYSTAL DSA 18,6 kW

TERMO KAMIN NA DRVA – NORDICA FOCOLARE 80 IDRO CRYSTAL DSA 18,6 kW

2.827,96 1.979,57 z DDV

Dobavljivo - ni na zalogi

Vgradni kamin na drva Nordica Focolare 80 Crystal Idro D.S.A. omogoča ogrevanje prostora preko sistema centralnega ogrevanja. Z močjo 15,4 kW bo brez težav ogreval prostor velikosti do 441 m3 oz. 176 m2.

Post Combustion System je sistem zgorevanja, ki ga je razvila La Nordica, omogoča zaradi sekundarnega/terciarnega zraka naknadno zgorevanje, ki močno zmanjša emisije in spoštuje najbolj restriktivna evropska pravila.

Clean Glass Control je sistem, ki preprečuje nalaganje saj in umazanije na steklenem okencu na vratih peči.

Resistant Door at the Time je sistem, pri katerem so vrata peči izdelana iz visoko kakovostnega litega železa in zagotavljajo popolno tesnjenje v vsakem trenutku.

Bring the breath into combustion je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora.

Power Radiant System je tehnična rešitev, ki omogoča še bolj intenzivno ogrevanje in prenos toplote iz peči v prostor. Hladnejši zrak iz prostora se intenzivno ogreva na veliki segreti površini toplotnega izmenjevalca iz litega železa. Tako se ustvari naravno kroženje zraka oz. konvekcija. Topel zrak tako hitro prehaja v prostor in ga s tem ogreva.

Nordiker je poseben material, ki zaradi svoje odpornosti omogoča doseganje visoke temperature zgorevanja. Zagotavlja varno uporabo, enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo peči.

Dobavljivo - ni na zalogi

Opis

Dimenzije (Š × V × G): 800 x 1192 x 560 mm
Kuriščna odprtina: 635 x 245 mm
Dimenzija kurišča (D × V × Š): 590 x 320 x 350 mm
Premer dimnika: 160 mm

Kurišče: lito železo
Ogrevalna površina: 441 m3
Nominalna moč: 15,4 kW
Maksimalna moč: 18,6 kW
Izkoristek: 82,7 %
Urna poraba goriva: 4,3 kg/h
Ogrevalna moč vode: 11,1 kW
Ogrevalna moč zraka: 4,3 kW
Masa: 178 kg

Primarni zrak – nastavljiv: Da
Sekundarni zrak – nastavljiv: Da
Tercialni zrak – prednastavljen: Da

Energijski razred: A+

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Go to Top